(FOTOGALERIJA) POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA: Dovršena izgradnja Dječjeg vrtića Đurđice na Vojaku

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Novi objekt vrtića Đurđice ima prizemlje i jedan kat, a moći će primiti 175 djece

Inače, novom odlukom Vlade o radu hrvatskih vrtića, od lipnja ove godine vrtići će raditi u dvije smjene.

Dovršena je izgradnja Dječjeg vrtića Đurđice na Vojaku. Riječ je o objektu koji je izgrađen modularnom gradnjom od čeličnih zgotovljenih elemenata, a moći će primiti 175 djece.

Radovi na izgradnji novog vrtića Đurđice započeli su krajem lipnja uklanjanjem postojećeg vrtića Đurđice kako bi se na istom mjestu izgradio veći, moderniji objekt dvostrukog kapaciteta.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U prizemlju će uglavnom boraviti jasličke supine, a na katu vrtićke. S obzirom na to da se radi o novoj energetski učinkovitoj građevini, uz visoku kvalitetu smještaja djece i bolje uvjete rada, novi će objekt imati manju potrošnju energije za grijanje i hlađenje.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vrtić Đurđice raspolaže velikim okolišem u kojem su uređene igrališne površine sa spravama, kao i pristupne i parkirališne površine za potrebe objekta.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Novi objekt DV Đurđice ima površinu od 2.000 m² i moći će primiti 10 odgojno obrazovnih skupina. Objekt će imati centralnu kuhinju koja će pripremati 550 obroka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vrijednost radova izgradnje objekta DV Đurđice iznosi 17.804.274,26 kuna. Projektnu dokumentaciju izradio je Tomislav Kukin, dipl.ing.arh. Radove je izvela tvrtka Jedinstvo Krapina d.o.o. uz nadzor tvrtke PRO STUDIO d.o.o. iz Viškova.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari