(FOTOGALERIJA) Rasprodan prvi koncert “Sve za našu djecu 2019”, domaći izvođači i djeca razgalili publiku!

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je prvi humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije Sve za našu djecu u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce

Humanitarna akcija namijenjena je uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21 u što će se utrošiti i kompletan prihod od ulaznica za koncert koje su bile u prodaji po cijeni od 50 kuna.

Koncert je bio rasprodan. Nazočili su mu poznati Riječani, izmedu ostalih i zamjenici gradonačelnika Nikola Ivaniš i Marko Filipović te zamjenica župana Marina Medarić.

Tijekom večeri s humanitarnim predznakom nastupili su: Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj te članovi Udruge za sindrom down Rijeka koji su izveli neke od svojih najpoznatijih glazbenih hitova: »Što to bješe ljubav«, »Bez duše lijepa«, »Stine«, »Lovor i ja«, »Neka svira roženica«, »Barbara«, »Koraki«, »Lampadine« i brojne druge.

Voditelji programa bili su Mario Lipovšek Battifiaca i Isabella Hujić, članica Udruge za sindrom down Rijeka 21.

Valja napomenuti da dio akcije Sve za našu djecu traje do kraja svibnja. Humanitarni telefon je 0609009 (5 kn +PDV).

Uz to i ove će se godine održati središnji humanitarni koncert i to 16. svibnja na Trgu Riječke rezolucije, uz direktan prijenos i call centar na Kanalu Ri. Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Foto: Pero Lovrović-Pjer

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari