(FOTOGALERIJA) RIJEČKA RIBARSKA FEŠTA: “Ovo bi se trebalo održavati svakoga vikenda!”

Foto: Riječanin

Iako se ove subote u Rijeci događalo više gastro-zabavnih događaja, na Gatu Karoline Riječke u sklopu festivala Fiumare održana je Ribarska fešta koja je okupila velik broj Riječanki, Riječana i gostiju koji su uživali u pravom primorskom ugođaju kakav je našem gradu jako potreban

U gastro ponudi riba i specijaliteti od morskih plodova, domaća kapljica te sir i pršut – užitak za nepce bio je zajamčen! Na štandovima s gastro-ponudom nerijetko su se tijekom večeri stvarali prilični redovi a posebno je veliki interes vladao za specijalitete od školjki.

Za glazbu su bili zaduženi Eureka band i Grooversi koji su na svoj dobro poznati način animirali publiku na pjesmu i ples tako da je atmosfera na Gatu Karoline Riječke s vremenom postajala sve bolja i bolja. Feštu nije poremetila ni kišica koja je kratko vrijeme padala na samome početku fešte.

Posjetitelji – više nego zadovoljni. “Ovakve ribarske fešte trebale bi se ovdje organizirati svakog vikenda tijekom toplijeg razdoblja u godini”, rekla nam je jedna posjetiteljica a druga je dodala kako su ovakve prilike idealne da se u centru grada okupi društvo, sjedne na piće uz more ili kakav zalogajčić i provede jednu ugodnu večer u primorskom ambijentu.

Svi s kojima smo razgovarali kažu nam kako se Rijeka kao grad na moru mora povezati što više s morem, a ovakve zabavne gastro-manifestacije su idealna prilika da se Riječanke i Riječani, ali i gosti Rijeke, osjete kao građanke i građani grada koji živi uz more i na moru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari