(FOTOGALERIJA) RIJEČKI VOZAČI PODIJELJENI: Akcija “Stop rastu cijena goriva” djelomično uspjela

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tek je manji broj vozača odlučio točno u 17 sati zaustaviti svoja vozila na deset minuta

Danas je i u Rijeci provedena akcija odnosno prosvjed “Stop rastu cijena goriva” na taj način da je (manji) dio vozača zaustavio svoja vozila točno u 17 sati na mjestu gdje se zatekao.

Prosvjed je trajao svega deset minuta, no dojam je – barem prema viđenome u središtu grada – da je akcija tek djelomično uspjela. Veći broj vozača nije se želio zaustaviti, ili hitajući nekim svojim poslom ili ne vjerujući u efekte jednoga ovakvoga prosvjeda.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Podsjetimo, akciju je potakla inicijativa “Stop rastu cijena goriva”. Desetminutnim prosvjedom željeli su iskazati nezadovoljstvo zbog rasta cijene goriva.

Foto: Facebook/Helena Pehovac

Slični prosvjedi u Srbiji, BiH i Crnoj Gori okupili su veliki broj ljudi, a u BiH su zbog prosvjeda čak i pale cijene goriva.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vedran Franc, jedan od inicijatora akcije, policiju je informirao o svemu, no nije prijavio prosvjed, jer se, kazao je, radi o spontanoj akciji.

Foto: Facebook/ S. S. Shala

Zasad nemamo informacija o intervencijama policije zbog današnjeg desetminutnog zaustavljanja vozila na prometnicama.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views