(FOTOGALERIJA) U INAT ZIMI: Evo umjetnice koja je u Delnicama snijeg zasula cvijećem!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Već danima slušamo o mukama Delničana koji se bore s rekordnim nanosima snijega, a jedna Delničanka odlučila je cijelu priču pomalo izokrenuti

Uzela je sprej u ruke i na zidu od snijega ispred svoje kuće iscrtala cvjetnu rapsodiju!

Ona je Ankica Kezele, povremeno se pomalo bavi umjetničkim izražavanjem, a ovim uratkom postigla je dvostuki efekt: uljepšala je mrklu snježnu zimu svojim sugrađanima i svima koji prolaze kroz Delnice, a ujedno se na specifičan goranski način našalila s medijskom percepcijom „ljute“ i „katastrofalne“ zime koja je zadesila Gorki kotar.

Jer, Gorani su preponosni da bi priznali kako je riječ o izvanrednim okolnostima – oni se s ovako ljutim zimama susreću gotovo svake godine, navikli su na otežane uvjete života i imaju načina nositi se sa svim pratećim nevoljama – i to ističu gotovo u svakoj prilici!

Stoga je i Ankičina cvjetna rapsodija istodobno krasna ulična umjetnost ali i svojevrsni manifest o snazi i neuništivom duhu ponosnih Gorana!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari