(FOTOGALERIJA) VJEŠTI RIJEČKI DEČKI: Pogledajte vratolomije skejtera zabilježene kamerom cijenjenog riječkog fotografa

Foto: Arsen Miletić

Najuže središte grada, točnije Ulica Ante Starčevića i Jelačićev trg često su okupljalište riječkih skejtera koji tamo pokazuju dio svojih skejterskih vještina

Koliko puta ste promatrajućih ih i sami poželjeli provozati skejt koji ste voljeli u mladosti… ali sada je tu neka nova mladost, vještija i spremnija – usto i prepuna novih skejterskih trikova.

Okupljaju se riječki skejteri dolaskom ljepšeg vremena periodično u Ulici Ante Starčevića i na Jelačićevom trgu pokazujući prolaznicima dio svojih skejterskih vještina. Iako je u gradu opremljeno nekoliko „skejtparkova“ ipak je zanimljivije svoje vještine pokazati povremeno i većem broju sugrađana koji često ostaju udivljeni onime što mladići prezentiraju.

Ima naravno i „gunđavaca“ kojima smetaju te vratolomije među prolaznicima ili pak smatraju da njihove naprave oštećuju gradsku imovinu. No mladost na skejtu atrakcija je svake urbane sredine pa po tom kriteriju i Rijeka spada među moderne europske urbane sredine!

Vješte riječke dečke prije neki dan fotoaparatom je uhvatio i poznati riječki fotograf Arsen Miletić, a mi vam ovdje prezentiramo dio njegovih fotografskih radova. Još njegovih sjajnih fotografija možete pogledati OVDJE!

Dečki, sretno s novim trikovima, i pazite na gležnjeve i koljena. Još me „štreca“ u koljenu kad se sjetim svih tih padova….

Foto: Arsen Miletić

Foto: Arsen Miletić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views