(FOTO&VIDEO) ART KINO CROATIA: Večeras premijera druge sezone hvaljene serije “Novine”, posebni gost redatelj Dalibor Matanić

Večeras s početkom u 20 i 30 sati u Art-kinu na velikom platnu premijerno će se  prikazati prve dvije epizode druge sezone serije Novine, snimane u Rijeci

Druga sezona donosi napete teme poput kriminala, političkih ubojstva i atentata, nebrojene laži i neistine.

U Art-kinu će se prikazati prve dvije epizode druge sezone serije Novine koja je u Rijeci snimana početkom ove godine. Emitiranje prve od 11 epizoda počinje dan kasnije na HTV1, a početkom 2019. druga će se sezona također emitirati na Netflixu.

Prema skromnom mišljenju autorskog tima, druga je sezona bolja od prve u što ćete se i riječka publika moći uvjeriti. Nakon projekcije, autorski će tim, glumci i dio ekipe iz Rijeke pozdraviti publiku.

Usprkos objavljivanju davno nastalih inkriminirajućih fotografija, konzervativni i korumpirani gradonačelnik Ludvig Tomašević ne odustaje od najavljene kandidature za predsjednika Republike. Druga sezona donosi napete teme poput kriminala, političkih ubojstva i atentata, nebrojene laži i neistine.

Serija Novine doživjela je veliki uspjeh i izvan granica Hrvatske te se može gledati i u 190 zemalja svijeta putem programa Netflix. Večerašnjoj premijeri nazočit će i redatelj serije Dalibor Matanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari