(FOTO&VIDEO) TEŠKE OPTUŽBE: Zbog Tomice Karamostića i migranti dižu ogradu na granicama Hrvatske!

Na današnjem suđenju Tomici Karamostiću u sklopu simboličnog otvaranja Riječkog karnevala 2016. ovogodišnji pust optužen je za niz (ne)djela te obješen na prozor riječkog Pomorskog fakulteta gdje će dočekati spaljivanje u završnici Karnevala

Ovogodišnji pust Riječkog karnevala Tomica Karamostić mogao je samo neutješno jecati i uzastopce izvikivati „Nisam kriv!“, “To su laži!” i “To nije istina!” nakon niza teških optužbi izrečenih na njegov račun u dvorištu riječkog Pomorskog fakulteta u sklopu suđenja za njegova (ne)djela.

IMG_9379

Sudac i porota optužili su Tomicu Karamostića za pedesetak grijeha među kojima ima i posebno gnjusnih i neizrecivih zlodjela.

Spomenimo samo neke: Tomica Karamostić kriv je – jer se ćaća vraća, jer MOST nije odlučio, jer su ljudi u Hrvatskoj postali građevine, jer je američki nosač aviona pobjegao nakon što je Horvatinčić viđen na gliseru, jer je Maja Šuput ponovno slobodna, jer se Ervin ne može odlučiti između Barbare i dečka, jer je ljubav Rozge i Hausera nominirana za Oscara, jer Karamarko ne zna engleski a Orešković hrvatski, jer je Zlatni rat postao impotentan, jer maškare ove godine ne traju ni mjesec dana, za otkazivanje Snježne kraljice, jer Sharbini mora učiti kineski, jer Čilić ni ove godine nije u Top 10 igrača i tako dalje i tako dalje…

Nakon što je porota donijela jednoglasnu odluku da je optuženik kriv, sudačko vijeće osudilo je Karamostića bez mogućnosti pomilovanja! Okrivljenik će biti spaljen na Gatu Karoline Riječke 7. veljače u 20 sati, a do tada će javno visjeti na svoju sramotu u dvorištu Pomorskog fakulteta!

Suđenje je organizirala karnevalska grupa Pom-F-Ri.

IMG_9362 IMG_9364 IMG_9366 IMG_9374 IMG_9377 IMG_9379 IMG_9382 IMG_9383

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari