KAPELAN GERBIC

Fr. Kristijan Gerbic blagoslovio djelatnike i prostorije PU primorsko-goranske

Molitvom i blagoslovom vode kapelan Gerbic je svim djelatnicima zaželio mir i dobro te puno uspjeha u svakodnevnom radu, izvijestila je policija.

Danas je u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci kapelan policijske kapelanije Sv. Vid, fr. Kristijan Gerbic blagoslovio djelatnike i radne prostorije Policijske uprave.

Blagoslovu je bio nazočan načelnik Policijske uprave Tomislav Dizdar sa zamjenikom Hari Brnadom te načelnicima sektora, voditeljima službi i ostalim djelatnicima.

Molitvom i blagoslovom vode kapelan je svim djelatnicima zaželio mir i dobro kao i puno uspjeha u svakodnevnom radu te da njih i njihove obitelji prati Božji blagoslov u ljubavi, uzajamnom poštovanju i toleranciji. Proteklih dana je blagoslovio djelatnike i u policijskim postajama ove Policijske uprave, kao i u Jedinici specijalne i interventne policije. 

Fr. Kristijan Gerbic,OP vodi policijsku kapelaniju Sv. Vid od prosinca prošle 2022. godine, a dosada je kao dominikanac služio u župama zagrebačke, dubrovačke i splitske nadbiskupije, kao i u župama u Hamburgu, SR Njemačke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views