JAVITE SE!

GDJE VOZE PIJANI?! Riječka policija poziva građane da predlože lokacije za nadzor alkoholiziranih vozača

Foto: Riportal - M. L.

Prijedloge s naznakom „Prijedlog za lokaciju nadzora vozača“, građani mogu dostaviti  elektroničkom  poštom  na adresu primorsko-goranska@policija.hr.

Iz Poliijske uprave primorsko-goranske pozivaju građane da od danas, 4. lipnja pa do 15. lipnja predlože lokacije na području Policijske uprave primorsko-goranske na kojima smatraju potrebnim provesti nadzor vozača koji eventualno upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola ili droga u organizmu.

Prijedloge s naznakom „Prijedlog za lokaciju nadzora vozača“  građani mogu dostaviti  elektroničkom  poštom  na adresu primorsko-goranska@policija.hr.

Svi prijedlozi građana bit će razmotreni te će se izabrati lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora. Navedena akcija bit će provedena 19. lipnja 2021. od 00.00 do 24.00 sata.

“I ovom prilikom podsjećamo da je vožnja pod utjecajem alkohola i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti ukupno stanje sigurnosti prometa na cestama.”, ističu iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari