SMIJEH JE ZAGARANTIRAN

Goran Vinčić dolazi u Me Gusta gdje će održati stand-up comedy show

U nedjelju 21.8. u 20:30 h u ME GUSTA Beach Food & Bar-u u Kostreni ludo spontana komedija Gorana Vinčića! Vaši osmjesi, aplauz i Vinčina energija je sve što je potrebno za sjajnu atmosferu!

Goran Vinčić Vinča je praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, majstor crowdworka i improvizacije, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada. Vinča će u nastupu pričati o svemu – ljubavi, braku, babama, Slavoncima, seksu, narodnjacima i Erosu Ramazzottiju.

VIDEO DANA:

Vinča je jedan od šestorice članova BIS comedy kolektiva koji je zaslužan za nasmijavanje tisuće ljudi po cijeloj Hrvatskoj i šire! Ukoliko niste gledali Vinču, preporučamo prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite – i tamo će vas pronaći!

ULAZNICE po cijeni od 40 kn možete kupiti u ME GUSTA Beach Food & Bar-u od ponedjeljka 8.8.2022 pa sve dok ulaznica ne nestane.

NA DAN PREDSTAVE cijena ulaznice (ukoliko ih bude) bit će 50 kn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari