MALI I SREDNJI PODUZETNICI

Grad Kastav organizira besplatno informiranje o mogućnostima povlačenja sredstava u sklopu novog financijskog razdoblja

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Grad Kastav organizira besplatno informiranje o mogućnostima povlačenja sredstava u sklopu novog financijskog razdoblja do 2027. godine. Informiranje se provodi u sklopu pretprogramskih aktivnosti novog poduzetničkog inkubatora KASPI.

U četvrtak, 17.03.2022. u 15:00h, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Kastva na adresi Trg Lokvina 2, održat će se predstavljanje natječaja u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima, čije se raspisivanje očekuje tijekom travnja ove godine.

Svrha radionice je informirati male i srednje poduzetnike o mogućnostima povlačenja sredstava u sklopu novog financijskog razdoblja do 2027. godine, odnosno ojačati njihove kapacitete za uspješno prijavljivanje na navedene natječaje.

Prisustvovanje predstavljanju je besplatno, a provodi ga konzultantska tvrtka Adrianor Connect.

Informiranje se provodi u sklopu pretprogramskih aktivnosti novog poduzetničkog inkubatora KASPI. Trenutno je otvoren Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI, koji uključuje uslugu korištenja infrastrukture poduzetničkog inkubatora, uslugu edukacije i savjetovanja, uslugu mentorske mreže te uslugu sudjelovanja u zatvorenim i javnim poslovnim i drugim događanjima u sklopu programa: https://bit.ly/3I4l6pP

Molimo zainteresirane građane i građanke da zbog ograničenog broja mjesta najave svoj dolazak zaključno do srijede, 16.03.2022. u 15:00h, e-mailom na renato.stankovic@kastav.hr.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na 051/688-204.

U nastavku možete preuzeti kratku prezentaciju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kao uvod u predstavljanje: https://bit.ly/3tGXd2G

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari