ZA GOSTE I GRAĐANE

Galerija | Grad Opatija ima hit-mobilnu aplikaciju za građane! Možete pratiti događanja, platiti parking, prijaviti komunalni problem…

Grad Opatija odnedavno ima novu mobilnu aplikaciju namijenjenu građanima i gostima.

Pomoću aplikacije, koja je za pametne telefone dostupna na operativnom sustavu Android, a uskoro i na iOS-u, svi zainteresirani mogu jednostavno i pregledno primati notifikacije s novostima iz gradske uprave, pogledati kalendar događanja, platiti parking na javnim parkiralištima, prijaviti komunalni problem te doznati obavijesti o radovima. Tu je još pregled turističkih atrakcija, web kamera i mogućnost čitanja Lista “Opatija”. Svakako važna građanima rubrika je Kontakt centar, koja sadrži sve važne kontakte za opatijsko područje.

– Svakodnevno unaprjeđujemo kvalitetu usluga u našem gradu. Glavni cilj aplikacije je poboljšati informiranje građana na području Grada Opatije. Aplikacije je intuitivna i jednostavna za korištenje. Vijesti i događanja sinkroniziraju se s postojećim sustavom, čime ova aplikacija postaje najbolji način informiranja o svemu što se događa ili će se dogoditi, u Gradu Opatiji, kazao je Fernando Kirigin, gradonačelnik Grada Opatije.

Pogledajte promo video aplikacije.

Aplikaciju je izradila produkcijska kuća Creative Media™ koja već ima iskustva sa sličnim projektima.

– Sukladno potrebama aplikacija će se i dalje razvijati, kroz dodavanje novih funkcija. Izuzetno nam je drago što smo dobili priliku razviti aplikaciju i pomoći unaprijediti postojeći sustav Grada Opatije, kazao je Krešimir Černeka, direktor Creative Media™, dodajući da su mobilne aplikacije budućnost pametnih gradova i općina jer građani u svega nekoliko klikova dolaze do najnovijih informacija putem mobilnih telefona, a notifikacije stižu u realnom vremenu.

Link za preuzimanje aplikacije na Android uređajima:
https://play.google.com/store/apps/details?id=appappopatijahr.wpapp

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari