SURADNJA

Grad Opatija predstavljen na Danu stručnih praksi EFRI

Ekonomski je fakultet Sveučilišta u Rijeci ovoga tjedna po prvi puta je održao Dan stručnih praksi EFRI na kojem su se okupili predstavnici gospodarstva i javnih uprava, koji su velikom broju zainteresiranih studenata predstavili prilike za stručnu praksu u ljetnom semestru.

Na Danu stručnih praksi predstavljen je i Grad Opatija pri čemu je Marija Randić, voditeljica Odsjeka za utvrđivanje i naplatu prihoda upoznala studente sa samoupravnim djelokrugom i ustrojstvom gradske uprave Grada Opatije te radnim zadacima na poslovima iz proračuna i financija, poduzetništva i javne nabave te odnosa s javnošću na kojima će studenti treće godine studija obavljati stručnu praksu.

U završnom dijelu dana, uslijedili su i intervjui studenata i predstavnika organizacija, za odabir stručne prakse.

Podsjetimo, Grad Opatija nosi titulu Stručne baze Sveučilišta u Rijeci obzirom na suradnju s Ekonomskim fakultetom, kao i suradnje s Pravnim fakultetom i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari