EVO KAKO JE BILO

Grad prijatelj – Tuzla svečanim programom obilježio 81. godišnjicu oslobođenja grada

Grad Tuzla svečanim je programom obilježio Dan grada, odnosno 81. godišnjicu oslobođenja u II. svjetskom ratu, a svečanosti su u ime Primorsko-goranske županije nazočili zamjenik župana Petar Mamula te Grada Rijeke gradonačelnik Marko Filipović i predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj.

Tim je povodom Grad Tuzla bio domaćin brojnim gostima iz Bosne i Hercegovine i gradova prijatelja iz inozemstva, za koje je pripremljen prigodan program.

Centralni dio obilježavanja započeo je polaganjem cvijeća na spomen-obilježjima na Slanoj Banji i odavanjem počasti braniteljima Tuzle i Bosne i Hercegovine, kao i civilnim žrtvama rata koji su dali svoj doprinos za slobodu.

Njihovoj žrtvi poklonili su se predstavnici vlasti kao i brojni gosti i građani. Nakon toga u JU Narodnom pozorištu Tuzla održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Tuzle, kojom je dodatno obilježen ovaj značajan datum u povijesti grada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari