DONOSIMO DETALJE

Grad Rijeka je objavio natječaj za privremeni zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke

Foto: Mateo Levak/Riportal

Grad Rijeka je objavio natječaj za privremeni zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke na 54 lokacije na različitim dijelovima grada.

Temeljem odluke gradonačelnika objavljuje natječaj za privremeni zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke lokacijama na Srdočima, Zametu, Krnjevu, Turniću, Rujevici, Plasu, Škurinjskoj Dragi, Potoku, Kapitanovu, Kozalu, Drenovi, Orehovici, Rujevici, Pulcu, Pehlinu, Gornjoj Vežici, Pehlinu i Hahliću.

Zemljište se daje u zakup za korištenje u svrhu poljoprivredne obrade, susjednog zemljišta, stanovanja, prodajnu namjenu, otvoreni skladišni prostor i sl., parkirališni prostor te za postavu infrastrukturnih objekata, uređaja i opreme.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 30. siječnja do 11 sati, što su ujedno i rokovi za predaju ponuda sukladno natječajnoj dokumentaciji.

Sve informacije se mogu dobiti u prostorijama Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, Titov trg 3, Rijeka ili na telefone br. 209-419, 209-437 i 209-279.

Tekst natječaja s popisom lokacija objavljen je među natječajima Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari