ODRŽAVA SE OVAJ VIKEND

Grad Rijeka na Prvom sajmu Adriatic Expo predstavio četiri svoja kapitalna razvojna projekta

Adriatic Expo – Real Estate & Property Exhibition, održava se 27. i subotu 28. svibnja u hotelu Ambasador u Opatiji. Tijekom dva dana sajma predstavljaju se neke od najvažnijih agencija za nekretnine, fondovi, konzultanti i developeri.

Na  sajmu će biti predstavljeno više od 1.000 dostupnih turističkih, poslovnih i stambenih nekretnina, a neki od najvažnijih brownfield i greenfield projekata imati će premijeru. Na sajmu je zastupljen i Grad Rijeka kao jedan od nositelja kvalitativnog razvoja regije i cijele Hrvatske. Grad Rijeka je pozvan da kao sudomaćin predstavi svoje projekte i potencijale: Poduzetničku zonu Bodulovo, Sekundarno gradsko središte Rujevica, Turističku zona ex Dječja bolnica Kantrida, ACI Marinu Rijeka (Porto Baroš).

VIDEO DANA:

Sajam je prilika za networking, informacije o novim trendovima industrije, povećanje poslovnih potencijala i najbolji uvid u trenutnu situaciju kao podlogu za odluke i realizaciju ulaganja u nekretnine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari