EVO DETALJA

Grad Rijeka objavio natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

Upravni odjel za gradsku imovinu objavljuje Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora. Objavljeno je 39 slobodnih poslovnih prostora na različitim lokacijama. Prijave se primaju do srijede, 03. srpnja 2024. godine, do 15,30 sati. Tekst natječaja možete pogledati u nastavku.

Oglas

Uvezana pisana prijava s utvrđenim prilozima za sudjelovanje na licitaciji podnosi se u zatvorenoj omotnici na adresu Grada Rijeke, Titov trg 3, s naznakom “Ne otvarati – uvezana pisana prijava za javni natječaj za poslovni prostor pod rednim brojem ______”, (obavezno naznačiti redni broj prostora koji se licitira), a zaprima se u pisarnici na šalteru broj 1 u prizemlju zgrade – lijevo, najkasnije do dana 03. srpnja 2024. godine (srijeda) do 15,30 sati.

Uvezana pisana prijava sa utvrđenim prilozima za sudjelovanje na licitaciji u zatvorenoj omotnici, može se osim osobno, dostaviti i preporučenom pošiljkom. U tom slučaju prijava mora biti zaprimljena u pisarnici Grada Rijeke, najkasnije do dana 03. srpnja 2024. godine (srijeda).

Natjecatelji čije prijave budu zaprimljene nakon naprijed utvrđenog roka neće biti razmatrani u postupku licitacije.

NAPUTAK:

Exit mobile version