EVO KAKO SE PRIJAVITI

Grad Rijeka objavio Javni poziv za prijavu na javne potrebe u tehničkoj kulturi za 2022. godinu

Rijeka: Dan tehničke kulture na Korzu 12.09.2018., Rijeka - Dan tehnicke kulture odrzava se na Korzu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Grad Rijeka je putem svog Odjela za sport i tehničku kulturu objavio Javni poziv za prijavu projekata i programa za provedbu programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Rijeke za 2022. godinu.

Glavni  ciljevi ovog Javnog poziva utvrđeni su temeljem Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Rijeke za 2022. godinu a odnose se na znanstveno i tehničko opismenjivanje, posebno mladih, zatim na razvitak i promidžbu tehničke kulture te na poticanje na stvaralački i znanstveni rad, tehnički odgoj i obrazovanje.

Sredstva za sufinanciranje Programa javnih potreba osigurana u Proračunu Grada Rijeke za 2022. godinu namjenski  će se rasporediti unutar prioritetnih područja sufinanciranja, a to su obrazovanje građana u području tehničke kulture, promocija tehničke kulture i poticanje izvrsnosti u tehničkoj kulturi.

VIDEO DANA:

Pravo prijave projekata i programa imaju sve pravne i fizičke osobe sa sjedištem, odnosno prebivalištem u gradu Rijeci, a koje temeljem Zakona o tehničkoj kulturi mogu obavljati djelatnost tehničke kulture.

Svaki pojedini prijavitelj ima pravo prijaviti do najviše tri projekta odnosno programa. Rok za podnošenje prijava je 15. veljače 2022. godine.  

Prijave se dostavljaju osobno ili poštom preporučeno na adresu: Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu, Pisarnica – Trpimirova 2/III, 51 000 Rijeka. Pristigle prijedloge vrednovat će peteročlano Stručno ocjenjivačko povjerenstvo

Cjelokupni tekst javnog poziva zajedno s propisanim obrascima dostupan je na web stranici Grada Rijeke www.rijeka.hr, na poveznici https://www.rijeka.hr/predlaganje-javnih-potreba-u-tehnickoj-kulturi-za-2022-godinu/

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-pošte: eugenija.peric@rijeka.hr ili telefonom na broj 209-605 radnim danom od 09.00 do 11.00 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views