EVO DETALJA

Grad Rijeka: Podnesite zahtjev za uvrštenje na Listu prioriteta za davanje stanova u najam

Foto: Riportal

Grad Rijeka objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za prikupljanje zahtjeva za davanje stanova u najam radi utvrđivanja Liste prioriteta za davanje stanova u najam.

Zahtjevi se podnose od 18. rujna 2023. g. do zaključno 16. listopada 2023. godine.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje stanova u najam radi utvrđivanja Liste prioriteta za davanje stanova u najam

U tekstu Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za prikupljanje zahtjeva za davanje stanova u najam radi utvrđivanja Liste prioriteta za davanje stanova u najam, može se saznati više o tome koje uvjete valja ispuniti za uvrštavanje u Listu prioriteta, potrebnoj dokumentaciji te načinu podnošenja zahtjeva.

Važno je napomenuti da se zahtjevi podnose isključivo na obrascu, koji je moguće podignuti u šalter sali Grada Rijeke na Titovom trgu ili preuzeti s web stranica Grada Rijeke u rubrici Obavijesti gdje je Poziv i objavljen.

Sve informacije vezane za podnošenje zahtjeva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gradsku imovinu, Rijeka, Titov trg 3 osobno ili putem telefona 209-341.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari