GRAĐANI, POMOZITE! Od Kreše Kovačičeka ni traga ni glasa već 17 dana

Policija i dalje intenzivno traga za nestalim osobama Milkom Kolanović i Krešom Kovačičekom, čiji je nestanak prijavljen posljednjih dana

Kako dosadašnja potraga za navedenim osobama nije rezultirala njihovim pronalaskom, iz Policijske uprave primorsko-goranske mole pomoć građana.

Ukoliko raspolažu korisnim informacijama koja bi pomogle u pronalasku nestalih osobe, mole građane da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr.

Isto tako na profilu nestalih osoba Milke Kolanović i Kreše Kovačičeka, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti korisne informacije.

Sve informacije građani mogu dojaviti anonimno.

Podsjećamo:

MILKA KOLANOVIĆ nestala je 19. kolovoza 2017. godine, a udaljila se s adrese prebivališta u Rijeci, Antuna Branka Šimića 60. Ima 57 godina, srednje je tjelesne građe, visine 168 cm, kestenjaste kose i tamnoplavih očiju.

KREŠO KOVAČIČEK zadnji je put viđen 7. kolovoza 2017. godine u Ružićevoj ulici u Rijeci. U dobi je od 53 godine, visine 190 cm, slabije tjelesne građe, prosijede kose i kestenjastih očiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari