TOWER CENTAR

‘Halloween’: Znate li gdje se u Rijeci nalazi najstrašniji lift u gradu?

Ako ste mislili da ste se uspjeli “provozati” najstrašnijim liftom u gradu – pripremite se na još jezivije iskustvo! Nakon što je prije dvije godine ovaj “strašni lift” u Tower Centru Rijeka izazvao oduševljenje među posjetiteljima, sada se vraća u još strašnijem izdanju i spreman je za Noć vještica, mameći posjetitelje na nesvakidašnju vožnju.

Već na ulazu lift odaje jezivu atmosferu, tu će se naći ljigavi pauci, kostur i ostale spooky stvari.

“Strašni lift” Tower Centra Rijeka zabavna je atrakcija za sve ljubitelja Halloween-a, bez obzira na dob. Za one koji se usude, vožnja u ovom strašnom liftu prava je prilika da testiraju svoju hrabrost i dožive Noć vještica na posve jedinstven način. Šuška se da će ovogodišnji efekti nadmašiti prijašnje te ostaviti posjetitelje bez daha – ili barem s laganim trncima niz kralježnicu.

Osim što će biti najstrašniji lift, sigurni smo da će biti i najfotogeničniji pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama (ne zaboravite tagirati @tower.center). Ova strašna atrakcija dostupna je od 28.10. do 31.10.2024, stoga nemojte propustiti priliku i pripremite se za vožnju života u Tower centru!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari