U KASPIJU

HBOR i Grad Kastav potpisali novi sporazum

Grad Kastav i Hrvatska banka za obnovu i razvitak 15. lipnja 2023. godine potpisali su sporazum o programskoj suradnji u poduzetničkom inkubatoru „KASPI“.

Riječ je o petom sporazumu o suradnji u poduzetničkom inkubatoru, a svrha sporazuma je suradnja u osmišljavanju i provođenju programa u poduzetničkom inkubatoru KASPI, s ciljem pružanja edukacijskih i savjetodavnih usluga korisnicima KASPI-ja i drugim zainteresiranim osobama s područja Kastva i Urbane aglomeracije Rijeka.

Grad Kastav i Hrvatska banka za obnovu i razvitak surađuju već duži niz godina, kako na razvojnim projektima Grada, poput Energetske obnove sustava javne rasvjete, tako i na programima potpora za poduzetnike. Naime, HBOR i Grad Kastav surađuju na programima za razvoj poduzetništva na području Grada Kastva posljednje četiri godine nudeći poduzetnicima najpovoljnije uvjete kreditiranja.

Kako je osnovna zadaća HBOR-a poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva, suradnja na program poduzetničkog inkubatora je prirodna, naime HBOR će korisnicima inkubatora omogućiti podrška u pronalasku najboljeg načina financiranja njihovih poslovnih ideja. Potpis ovog sporazuma ne predstavlja početak, već nastavak dobre dugogodišnje suradnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari