ROK ZA PRIJAVU 22. RUJNA

HGK poziva u Opatiju na Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rok prijave je do utorka, 22. rujna, u 12 sati

Iz Hrvatske gospodarske komore odaslali su zainteresiranoj javnosti poziv na Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia koji će se održati 23. rujna u 10 sati u Opatiji, u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta /Conference Park 25/7, u dvorani 1A, na adresi Viktora Cara Emina 6.

Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia održat će se u organizaciji Innovation Norway u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama (koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva), zainteresiranima za prijavu na natječaj poslovnog programa radi realizacije projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

  • biti inovativne tehnologije/rješenja/proizvodi/usluge (novo na tržištu) i/ili
  • uključivati primjenu inovativnih tehnologija/rješenja/proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku).

Infodan se organizira nakon online konferencije za poslovni Program Business Development and Innovation Croatia radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o natječaju Programa, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave za bespovratna sredstva za projekte iz područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus Programa.

Poslovni program financira se iz norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog područja i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Dodatne informacije o događanju s obrascem za prijavu sudjelovanja dostupne su na https://www.hgk.hr/eea-norway-grants/poziv-na-infodan-poslovnog-programa-business-development-and-innovation-croatia-u-opatiji-najava

Rok prijave je do utorka, 22. rujna, u 12 sati.

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u HGK obratiti Ivanu Škariću (tel.: 01/ 207 80 38, e-mail: iskaric@hgk.hr).

Skup će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te je broj sudionika ograničen, a  nošenje maski je obavezno. Nakon prijave sudjelovanja, potvrda o sudjelovanju prijavljenima bit će naknadno dostavljena. Radni je jezik engleski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari