NAJVAŽNIJI SU - DJEČJI VRTIĆI

HNS predstavio nove čelnike stranke u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji

Dario Bognolo (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

Na konferenciji za medije predstavljen je i povjerenik HNS-a podružnice Rijeka Dario Bognolo koji i nije tako nepoznat riječkoj javnosti – na prošlim lokalnim izborima bio je kandidat za zamjenika Juraja Bukše koji s ekandidirao za gradonačelnika Rijeke

„Besplatni vrtići za svu djecu najvažniji je HNS-ov projekt za lokalne izbore.“ – poručio je danas predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj na konferenciji za novinare u Rijeci, prilikom obilaska podružnice HNS-a grada Rijeke a u sklopu priprema za lokalne izbore.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

„Riječ je o demografskoj i mjeri financijskog rasterećenja gdje bi se trošak sufinanciranja vrtića prebacio na državu. Upravo su besplatni vrtići dio HNS-ovog programa koji je ugrađen u program ove Vlade, a rađen je na temelju stvarnih zahtjeva i potreba naših građana. Riječ je o realnoj i izvedivoj mjeri, od vitalnog značaja za razvoj lokalnih sredina. Predškolski odgoj i obrazovanje temelj su sustava obrazovanja a kvalitetna obrazovna politika temelj je razvoja sveopćeg društva.“ – pojasnio je Čuraj.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Stjepan Čuraj istaknuo je i kako nakon izbora novog vodstva, HNS na lokalne izbore izlazi neopterećen i jači.

„Unutarstranački izbori bili su svojevrsna katarza kojom završava jedan period koji je sada iza nas te neopterećeni i jači nastavljamo dalje s ciljem izgradnje stranke ali i programa i projekata koje ćemo nuditi ne samo na lokalnoj već i na nacionalnoj razini.“- zaključio je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na konferenciji za medije predstavljeni su i povjerenik HNS-a podružnice Rijeka Dario Bognolo te povjerenik HNS-a ŽO PGŽ Vladimir Srok, koji će u narednim danima organizirati skupštine HNS-ovih podružnica te istaknuti HNS-ove kandidate na lokanim izborima na području Primorsko – goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari