'VISOKA KVALITETA USLUGE'

Hotel Lišanj u Novom Vinodolskom pridružuje se Aminess portfelju: Postat će obiteljski hotel s 220 soba

Aminess Hotels & Resorts pokrenuo management kompaniju Aminess Hospitality Group za upravljanje operativnim poslovanjem hotela, kampova i resorta

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog.

Usluga operativnog upravljanja hotelima, kampovima i resortima ponuda je  kojom  Aminess Hotels & Resorts svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje  osiguran je potpuno prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu.

Osigurana visoka kvaliteta usluge

Tijekom godina Aminess stručnjaci stekli su ekspertna znanja u aktivnostima i odgovornostima usmjerenim na profesionalno vođenje svakodnevnih operacija u turističkim objektima čime je osigurana visoka kvaliteta usluge. Uz profesionalnu podršku, partnerima je dostupna i bogata baza znanja, priručnici i smjernice na jedinstvenoj digitalnoj platformi koju je kompanija razvila za potrebe ovog oblika poslovanja.

„Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija. Fokusirani smo na širenje ovakvih suradnji u narednom razdoblju, a želja nam je kroz uslugu pružanja operativnog vođenja poslovanja u regiji u naš portfelj uključiti i nove objekte“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Za pravi obiteljski odmor i opuštanje

Budući Aminess Lišanj Family Hotel 4*, s 220 soba, bit će pozicioniran kao obiteljski hotel u sklopu kojeg su roditeljima i djeci na raspolaganju brojne usluge i tematski prostori stvoreni za pravi obiteljski odmor i opuštanje.

Uz sam hotel nalazi se igralište za djecu i sportski teren s mnogobrojnim sadržajima. 

Hotel ima pristup lokalnoj plaži, unutarnje i vanjske bazene, SPA centar na plaži te konferencijsku dvoranu. Usluga i ponuda u hotelskim restoranima bit će inspirirana praksama hrvatske mediteranske kuhinje pod vodstvom Aminess gourmet tima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari