O AKTUALNOSTIMA U SVIJETU

Hrvatski europarlamentarac Karlo Ressler posjetio Županijsku organizaciju Mladeži HDZ-a Primorsko-goranske županije

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler u Rijeci se jučer susreo sa Županijskom organizacijom Mladeži HDZ-a Primorsko-goranske županije

Prilikom svog dolaska obratio se Mladeži s nekoliko riječi o aktualnoj međunarodnoj situaciji, ponajviše zbog trenutne situacije između Ukrajine i Rusije te o svom radu u Europarlamentu. Zastupnik Ressler je bio otvoren i za sva pitanja Mladeži pa su tako neke od tema bile i izbjeglice s Bliskog istoka te LNG terminal u Omišlju.

S Karlom su u posjet Mladeži došli i Tea Jerković – međunarodna tajnica Mladeži HDZ-a te Ivo Pekić, nekadašnji predsjednik ŽO MHDZ PGŽ, a danas suradnik Karla Resslera u njegovom kabinetu koji su se obratili kratko Mladeži vezano za međunarodne aktivnosti te se stavili na raspolaganje za bilo kakva pitanja i pomoć u radu.

Osim međunarodnog konteksta, sastanak su svojim prisustvom uveličali i Majda Burić, saborska zastupnica i predsjednica Udruge žena „Katarina Zrinski“, Ivan Jakšić, tajnik Županijske organizacije HDZ-a Primorsko-goranske županije te Josip Ostrogović predsjednik GO HDZ Rijeka.

Saborska zastupnica Burić je tako kazala nekoliko riječi o trenutnoj situaciji na nacionalnoj političkoj sceni te se osvrnula na rad i ciljeve zajednice žena „Katarina Zrinski“, dok je tajnik Jakšić dao svoju podršku Mladeži te kazao koje aktivnosti se trenutno provode na razini PGŽ-a te što se može očekivati kroz iduće dvije do tri godine u kojima se očekuju i izborni procesi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari