Humanitarna utrka HoHoHo Run u subotu umjesto u nedjelju zbog najave lošeg vremena!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Organizatori su pripremili bogat program, mnoštvo tombola, od kojih je svaka dobitna i puno dobre glazbe i zabave

Zbog najave iznimno lošeg vremena Humanitarna utrka HoHoHo Run neće biti održana u nedjelju, 15. prosinca ove godine, kako je prvotno najavljena, već u subotu, 14. prosinca 2019. godine na Molo Longu, sa startom u 15 sati. Okupljanje sudionika je od 14. sati.

Podsjetimo kako su organizatori ovog sportskog događaja Inicijativa Mladi vas zovu i Torpedo Runners. Sva prikupljena sredstva od doniranih startnina, promidžbenih materijala, bogate tombole i aukcije, namijenjena su opremanju senzorne sobe u Udruzi Svjetionik za rad s djecom s teškoćama u razvoju te kupnji hrane za farmu konja Sivi Vrabac na Kastvu, čija je egzistencija ugrožena, zbog bolesti vlasnika.

Organizatori su pripremili bogat program, mnoštvo tombola, od kojih je svaka dobitna i puno dobre glazbe i zabave.

Na utrku se možete prijaviti putem online obrasca na www.torpedo.run, a kotizaciju od 50 kn uplatiti na dan utrke na Molo Longu.

Pozivamo sve ljude dobre volje da u subotu, 14. prosinca dođu na Molo Longo u 14 sati u što većem broju. Oni koji ne žele trčati mogu hodati, prošetati svoju djecu ili kućne ljubimce. Svi su dobrodošli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari