U NEDJELJU U 10 SATI

Humanitarni Torpedo Hartera Run: Riječki trkači prikupljaju sredstva za nastavak liječenja Maura Baraka

Torpedo Hartera Run će biti održan na području Vodovodne i Ružićeve ulice, a izvodi se u sklopu projekta Kvartera Mjesnog odbora Hartera – zajednice u nastajanju

Bez obzira na neizvjesnost održavanja utrka uzrokovanom nepovoljnom epidemiološkom situacijom, Torpedo Runnersi nastavljaju s treninzima i promoviranjem aktivnog načina života te pozivaju sve trkače, rekreativce i građane u nedjelju, 27. rujna, s početkom u 10 sati na Torpedo Hartera Run, otvoreni trkački i trkačko-hodački trening.

Torpedo Hartera Run će biti održan na području Vodovodne i Ružićeve ulice, a izvodi se u sklopu projekta Kvartera Mjesnog odbora Hartera – zajednice u nastajanju.

Okupljanje je najavljeno za 9:45 sati na Marganovu, trening počinje u 10 sati, a u 11 sati a svi zainteresirani će moći sudjelovati u radionici penjanja s Urban Hartera Climbing Crewom.

Torpedo Hartera Run ima i humanitarni značaj pa će se za vrijeme trajanja prikupljati donacije za hrabrog dječaka, našeg sugrađanina Maura Baraka. Mauru je 2012. godine dijagnosticirana teška i rijetka bolest zbog koje mu ne okoštava potkoljenica. HZZO ne pokriva Maurovo liječenje u inozemstvu, baš kao ni ostale troškove liječenja, a donacije su neophodne za njegovo daljnje liječenje.

Zavežite tenisice, dođite, podržite Maura, riječku baštinu, pokažimo koliko smo jaki i ujedinjeni kada je u pitanju viši cilj, poručuju organizatori.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći na Torpedo Hartera Run, donacije u okviru svojih mogućnosti mogu uplatiti na račun otvoren u svrhu prikupljanja sredstava za liječenje Maura:

  • IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9
  • Mauro Barak – Rijeka
  • S naznakom: Pomoć za malog Maura Baraka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari