8. IZDANJE HUMANITARNE UTRKE

Humanitarnom utrkom HoHoHo Run Torpedo Runnersi prikupili 4.000 eura za štićenike lovranskog dječjeg doma

Idi na originalni članak

Na tradicionalnom, 8. izdanju humanitarne utrke HoHoHo Run koja je, u organizaciji Sportsko rekreativne udruge Torpedo Runners u nedjelju, 17. prosinca ove godine održana na Molo longu u Rijeci, prikupljeno je 4.000 eura

Oglas

Taj iznos donirat će se Centru za pružanje usluga u zajednici Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu koji će ih, kako je izjavila ravnateljica Suzana Mravinac, iskoristiti za nabavu opreme za sportske aktivnosti u slobodno vrijeme svojih štićenika te za aktivnosti koje unaprjeđuju kvalitetu i standard njihovog života.

Ovogodišnji HoHoHo Run bio je rekordan po mnogočemu, a posebice broju sudionika i svih onih koji su podržali ovu akciju.

Podsjetimo kako je u onoj manjoj, revijalnoj HoHoFun od 2,5 km te utrci na 5 km natjecateljskog karaktera bilo gotovo 300 sudionika. Osim građana svih dobnih kategorija, bili su tu sportaši rekreativci, kao i članovi brojnih riječkih sportskih klubova, a po prvi put ova je utrka imala i međunarodni karakter, jer su među natjecateljima bili i državljani Poljske, Slovenije i Ukrajine.

Rekordan broj obrtnika, poduzetnika, partnera i sponzora, njih čak stotinu iz Rijeke i okolice, podržalo je ovaj događaj i na taj način značajno pridonijelo ovom iznimnom rezultatu.

Najbrže žene bile su Marina Juranić (19:10), Inga Jurić (19:22) i Maja Urban (19:33), a u muškoj konkurenciji Dino Vidmar (15:52), Tjaž Dolgan (16:33) i Marcin Mieszczak (17:09).

Tri prvoplasirane djevojčice su Tara Lukač Šverko, Roza Smojver i Vita Vranković, a dječaka Luka Milošević, Aron Džida i David Šunjić.

Vrijedne nagrade doma su odnijele i najbrže četveronožne njuškice Gaja, vlasnice Elenea Ban, Žuži Ljiljane Pavlović i Viski Daniele Raimund.

Molo longo u nedjelju je u potpunosti bio obavijen dobrim vibracijama, mnoštvom pozitivne energije koja se osjetila u zraku i na svakom koraku. HoHoHo Run utrka jedno je od događanja koje svake godine bilježi sve veći odziv građana i gdje se uvijek iznova potvrđuju riječi američkoga pisca Harolda Kushnera „kad si dobar prema drugima to ne mijenja samo tebe, nego i svijet“.

Svima koji su na bilo koji način podržali ovaj humanitarni događaj Torpedo Runnersi zahvaljuju i pozivaju na suradnju i iduće godine.

Exit mobile version