8. IZDANJE HUMANITARNE UTRKE

Humanitarnom utrkom HoHoHo Run Torpedo Runnersi prikupili 4.000 eura za štićenike lovranskog dječjeg doma

Na tradicionalnom, 8. izdanju humanitarne utrke HoHoHo Run koja je, u organizaciji Sportsko rekreativne udruge Torpedo Runners u nedjelju, 17. prosinca ove godine održana na Molo longu u Rijeci, prikupljeno je 4.000 eura

Taj iznos donirat će se Centru za pružanje usluga u zajednici Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu koji će ih, kako je izjavila ravnateljica Suzana Mravinac, iskoristiti za nabavu opreme za sportske aktivnosti u slobodno vrijeme svojih štićenika te za aktivnosti koje unaprjeđuju kvalitetu i standard njihovog života.

Ovogodišnji HoHoHo Run bio je rekordan po mnogočemu, a posebice broju sudionika i svih onih koji su podržali ovu akciju.

Podsjetimo kako je u onoj manjoj, revijalnoj HoHoFun od 2,5 km te utrci na 5 km natjecateljskog karaktera bilo gotovo 300 sudionika. Osim građana svih dobnih kategorija, bili su tu sportaši rekreativci, kao i članovi brojnih riječkih sportskih klubova, a po prvi put ova je utrka imala i međunarodni karakter, jer su među natjecateljima bili i državljani Poljske, Slovenije i Ukrajine.

Rekordan broj obrtnika, poduzetnika, partnera i sponzora, njih čak stotinu iz Rijeke i okolice, podržalo je ovaj događaj i na taj način značajno pridonijelo ovom iznimnom rezultatu.

Najbrže žene bile su Marina Juranić (19:10), Inga Jurić (19:22) i Maja Urban (19:33), a u muškoj konkurenciji Dino Vidmar (15:52), Tjaž Dolgan (16:33) i Marcin Mieszczak (17:09).

Tri prvoplasirane djevojčice su Tara Lukač Šverko, Roza Smojver i Vita Vranković, a dječaka Luka Milošević, Aron Džida i David Šunjić.

Vrijedne nagrade doma su odnijele i najbrže četveronožne njuškice Gaja, vlasnice Elenea Ban, Žuži Ljiljane Pavlović i Viski Daniele Raimund.

Molo longo u nedjelju je u potpunosti bio obavijen dobrim vibracijama, mnoštvom pozitivne energije koja se osjetila u zraku i na svakom koraku. HoHoHo Run utrka jedno je od događanja koje svake godine bilježi sve veći odziv građana i gdje se uvijek iznova potvrđuju riječi američkoga pisca Harolda Kushnera „kad si dobar prema drugima to ne mijenja samo tebe, nego i svijet“.

Svima koji su na bilo koji način podržali ovaj humanitarni događaj Torpedo Runnersi zahvaljuju i pozivaju na suradnju i iduće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari