„I NIGDJE NEMA BOLJE OD NAŠE POLICIJE“ Riječki motociklist oduševljen reakcijom „plavca“: „Legendo, svaka ti čast!“

Foto: Facebook/M. Keller/PZRIO

Jedna objava riječkog motociklista u specijaliziranoj Facebook grupi izazvala je veliku pažnju javnosti

Riječki motociklist M. K. protekle je subote naišao na veliku prometnu gužvu na „uobičajenom“ mjestu za vrijeme turističke najezde prema moru – na rotoru pred skretanjem za Krčki most, gdje se križaju Jadranska magistrala i autocesta A7.

U punoj motociklističkoj opremi, odjeven u kožni motociklistički kombinezon, M.K. se već „prekuhavao“ na jakom suncu vidjevši da je pred njim dugo čekanje na prolazak rotora, no potom se dogodilo nešto (ne)uobičajeno.

No najbolje je to prepričao sam M. K. , stoga njegov status u grupi „Policija zaustavlja – Rijeka i okolica“ prenosimo u cijelosti:

Unaprijed se ispričavam ako post nema baš neke veze direktno s grupom.

Jedna lijepa gesta koja se dogodila, vozim motorom u subotu poslijepodne prema Paklenici, gužva ogromna na rotoru za Krk, dva auta ispred mene i policajac regulira promet. (Inače, na tom mjestu prometni policajac naizmjence pušta vozila u rotor iz nekoliko kolona koje se na tom mjestu križaju i to zna potrajati, op. Riječanin) Vidi me na motoru, pozove da dođem do njega , ja prođem (razmišljajući što sam sad napravio).I pita me di idem, ja rekoh u Starigrad Paklenicu, kaže on „Ajde ubaci se u rotor da se ne kuhaš u redu (u koži sam bio“.

Legendo svaka ti čast , pamtit ću ovo dugo, ako si tu u grupi imaš pivo od mene. 😀“, napisao je M.K. i dobio na stotine lajkova u rečenoj Facebook grupi.

Netko će  možda reći, “OK, mali znak pažnje pa što…”, no mnogi od nas znaju koliko ponekad u ovom ludom, užurbanom i stresnom životu upravo svima nama jako puno znače baš ovakve sitnice, mali znakovi ljudskosti kakvi nam u hipu poprave raspoloženje i vraćaju vjeru u ljude.

Stoga, i mi kažemo: “Legendo, svaka ti čast”!

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views