OVO NE PROPUŠTAMO

I ove subote živa svirka u S Baru; Zabavljat će vas Kristina Radovčić i dovesti gosta iznenađenja!

S Bar nam na terasi svog kafića svakog vikenda nudi dobru glazbu, odlično društvo i raznoliku ponudu pića. Ove subote uz plažu na Preluku atmosferu će zapaliti Kristina Radovčić. 

S Bar se prilagođava svakom gostu pa tako u jutarnjim subotnjim satima provode vođeno vježbanje za ljubitelje sporta i rekreacije, a navečer se pobrinu za ljubitelje dobre zabave.

Prošle subote u S baru nas je zabavljao gitarist Alen Brentini, a ove subote za to je zaslužna Kristina Radovčić. Koncert počinje u subotu, 31.srpnja s početkom u 20:30. 

Kristinu Radovčić mnogi znaju kao kantautoricu iz ženskog dua ”The Blondes” s kojim nastupa u mnogim klubovima, pubovima, pozornicama diljem Hrvatske ali i inozemstvu (London, Češka, Austrija, Njemačka, Italija).

Bila je gost na raznim eventima poput Snježne kraljice, Paklenica film festival, Porche, Alianz, Good Year, te raznim festivalima (Splitski, Šibenski, Čansonfest, Start festival) svirajući covere pjesama raznih glazbenih stilova odmičući se pritom od originalnog aranžmana i zvuka pjesme te unoseći nešto svoje. Također, dio je Šajete the benda od rane mladosti.

Ono sto je ipak najviše veseli je autorski rad za koji je dobila i vrijedno priznanje; za pjesmu “Paralelni svijet” na Šibenskoj šansoni dobiva prestižnu nagradu Šansonier za najbolje kantautorsko djelo.

Ali to nije sve – arhitektica po struci, licencirana instruktorica fit-boxa, u posljednjih godinu dana poznata i kao voditeljica glazbenog podcasta “Tonska u 8”  u kojoj su joj sugovornici  mnogi poznati glazbenici a veseli je i pisanje poezije a njena pjesma “Ples na kiši” uvrštena je i u “Međunarodnu zbirku poezije” koja će, nada se, uskoro biti uvrštena i u njezinoj prvoj zbirci pjesama.

Ipak, vikendom Kiki rado sjeda na svog čeličnog ljubimca na dva kotaca i odjuri u nepoznato jer kako kaže “wind therapy on the road” je odlična meditacija u pokretu za razbistrit um i napunit baterije.

Ove subote, Kiki će dojuriti u S-bar zajedno sa jednim vrhunskim mladim gitaristom, čije ime neka ostane iznenađenje, te će zajedno stvoriti glazbenu magiju za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari