NOVO U PONUDI GRADA

Idućeg tjedna u centru Rijeke otvara se El Rio Live Kitchen & Bar

El Rio je svim Riječanima i Riječankama vrlo dobro poznato ime na adresiu strogom centru grada

Staro mjesto, staro ime a u potpunosti nov i moderan pristup! El Rio svečano otvara svoja vrata 7. lipnja na adresi Jadranski trg 2 .

Povodom otvorenja se organizira after job party koji počinje već oko 16 sati. Za zabavu će biti zadužen Second Hand Band a u pauzama od svirke, glazbu će puštati DJ.

Drugi dio zabave počinje oko 21 sat kada će zasvirati Songkillersi. Kako bi za sve goste bilo dovoljno mjesta, na terasi će biti postavljenapozornica pa je zabava pod zvjezdanim nebom zagarantirana.

U El Riu ćete imati priliku uživati u raznim gastro specijalitetima iz krušne peći. Naglasak je stavljen na talijansku kuhinju pa će svi ljubitelji pašte, njoka, pizze i rižota imati novo omiljeno gastro-mjesto u gradu!

Uz ukusnu talijansku kuhinju moći ćete uživati i u raznovrsnoj vinskoj karti s čak 30-ak etiketa vina.

El Rio će biti novo mjesto za uživanje u samom centru grada,također i novo mjesto za izlazak vikendom uz glčazbu DJ-ja i najveće hitove. Od jeseni će vas zabavljati i live svirke bendova, najavili su vlasnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari