Ilegalni migranti pokušali silom zaustaviti vozilo na prometnici Viškovo-Klana!

Foto: Čitatelj

Svoje šokantno iskustvo prepričao nam je profesionalni vozač iz Rijeke (podaci poznati redakciji)

U redakciju nam se javio profesionalni vozač iz Rijeke D.N. (podaci poznati redakciji) koji je jučer na prometnici Viškovo-Klana, usred dana, doživio neugodno iskustvo kada su ga silom, izašavši nasred ceste, pokušali zaustaviti ilegalni migranti.

Vozač nam je ovako opisao svoje neugodno iskustvo:

Ponedjeljak, normalan radni dan – sve dok se nisam uputio kombijem prema Klani obaviti dostavu. Oko 14.30 sati, na ravnici između Viškova i Klane, uz cestu sam ugledao tri muškarca. Kada sam im se malo približio, jedan od njih odjednom je zakoračio na cestu i zaustavio se točno nasred prometnog traka kojim sam se kretao, s očiglednom namjerom da zaustavi moje vozilo. Bilo je to zastrašujuće iskustvo jer se čovjek okrenuo prema meni i gledao točno u mene, a istoga trena drugi čovjek je počeo trčati prema kombiju mašući rukama i nerazgovjetno nešto vičući na meni nepoznatom jeziku“, prepričao nam je vozač iz Rijeke.

Što ste tada učinili?

Usporio sam, normalno, vožnju, ali istoga trena kada sam shvatio, prema njihovom izgledu i ponašanju, kako je riječ o (vjerojatno ilegalnim) migrantima, nisam se želio zaustaviti, jer – tko zna s kojim namjerama su me uopće zaustavljali!
Stoga sam ipak nekako prošao pored njih i ubrzao prema svome odredištu. Tko bi normalan stao trojici nasred ceste u šumi…?! Bio sam sam u vozilu, njih je bilo trojica i nisu mi baš izgledali miroljubivo.
U retrovizoru sam vidio kako su se sklonili natrag prema šumi.
Ovo svoje neugodno iskustvo iznosim vama jer želim da obavijestite javnost odnosno građane da ovih dana u riječkom zaleđu mogu svašta očekivati ne samo u šumama nego i na prometnicama...”, zaključio je svoje izlaganje šokirani vozač iz Rijeke.

Povezani VIDEO: