IMA LI U OVOME ISTINE?

IMA LI DROGE MEĐU RIJEČKIM POLITIČARIMA? Miletić: “Al’ bi bilo panike kad bi kandidati trebali napraviti test”

Photo: PIXSELL

Tko se drogirao, tko se drogira, a tko se liječio od ovisnosti o narkoticima među riječkim političarima?

Tema je to o kojoj “Korzo” često diskutira, ali nikada o tome nitko nije progovorio javno!

Prvi političar koji je javnom objavom dao naslutiti da posjeduje neka saznanja o tome je – Marin Miletić. On je u svojoj Facebook objavi od 7. listopada ove godine napisao kako bi bilo interesantno uvjetovati sve koji se namjeravaju kandidirati na izborima da naprave test na droge. “Al’ bi bilo panike“, dodao je Miletić!

Na koga je Miletić točno mislio, nije javno napisao. A do objave ovoga teksta, nije nam stigao ni odgovor na upit koji smo mu poslali, a tiče se detalja ove trdnje.

Svojom Facebook objavom Miletić je zapravo odgovorio bivšoj predsjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotei Pešić-Bukovac. Ona je, kako piše Miletić, “u komentarima ispod teksta na FB stranici jednog opskurnog lokalnog portala” za Miletića napisala kako je upravo “on bio na nečem malo jačem i kako se zna gdje se liječio”.

Polemika Miletić – Pešić-Bukovac

Odgovarajući na njezine optužbe, Miletić je svojoj objavi priložio tri fotografije kojima dokazuje da se bavi sportom. “Ja sam sportaš cijeli život i to je poznata činjenica. I dan danas kao i zadnjih 25 godina aktivno igram košarku, trenutno u drugoj ligi, bavim se alpinizmom, ronim, a svojedobno sam paralelno trenirao i ragbi” – napisao je Miletić.

foto: Facebook

“Bivša predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke nakon što joj je IDS jasno dao do znanja da na nju više ne računa, ekspresno je uhljebljena u Riječki sportski savez” – napisao je Miletić.

Objava Miletića prikupila je preko 150 komentara. Jedan od njih bio je i onaj prozvane bivše predsjednice Gradskog vijeća Pešić-Bukovac koja je napisala:

“Marin Miletic priča samo da bi pričao i bio u centru pažnje i zato ću sada odgovoriti na sve gluposti i prozivke koje nemaju blage veze sa ničim.
Ja sam bila dovoljno dugo u politici, od toga 12 godina – 3 mandata predsjednica Gradskog vijeća. Ja sam odlučila da se više neću kandidirati, da je došlo vrijeme za mlade ljude.
Što se tiče uhljebljivanja, toliko sam se nasmijala i od srca Marine ti zahvaljujem jer me već dugo nije nitko tako nasmijao.
Svima za informaciju, Predsjednik/ca u Riječkom sportskom savezu nije zaposlen i ne prima nikakav honorar, znači da ja volontiram, pa i tebe zovem da se pridružiš .
A što se tiče sporta mislim da se još nisi rodio dok sam se ja bavila sportom,
Ovom objavom prestaje bilo kakva moja komunikacija, bilo s Marinom ili njegovim sljedbenicima” – napisala je Pešić-Bukovac.

Miletić za sada bez odgovora

Ukoliko su navodi ovo dvoje (bivših i sadašnjih) riječkih političara o drogi među političarima zaista istiniti, riječka javnost svakako ima pravo o tome biti informirana. Stoga smo o tome  poslali upit i Dorotei Pešić Bukovac i Marinu Miletiću.

Za razliku od Miletića koji nije odgovorio na naš upit a ne javlja se niti na telefonske pozive, Dorotea Pešić-Bukovac kazala je Riportalu sljedeće:

“Što se mene tiče, testirati  na droge se mogu odmah, ja nemam problema s time”.
Dodala je kratko  kako nema namjeru umirovljeničke sate trošiti na besplodne polemike te još jednom ponovila kako je kao umirovljenica za 0 kuna odlučila pomagati u Riječkom sportskom savezu koji u ovim teškim vremenima djeluje u izrazito nepovoljnim okolnostima, a ona nastoji pomoći volonterski – koliko god može.

https://www.facebook.com/MileticMarin/posts/755902058386810/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari