MAŠKARE NA KOTAČIMA

IPAK “CARNEVALSKA” POVORKA! Od Trsata do Kantride, Rijekom će protutnjati humanitarni maškarani konvoj!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Kao što već znate, ove godine otkazani su svi maškarani tanci, povorke i zvonjave

“Ali, mi imamo utjehu za sve rasplakane maškare! U humanitarnom svjetlu održat ćemo novi novcati CARneval. Sve se odvija u autima, prolazimo kroz cijeli grad, trubimo, veselimo se, i prenosimo maškarani duh u sve ulice našega grada!”, objavili su na svojoj Facebook stranici organizatori iz agencije Alterna.

CARnevalska povorka okuplja se 13. veljače u 12 sati u Autokinu, ex. Tenk, na Trsatu odakle će voziti pripremljenu rutu kroz cijeli grad koja sudionike u konačnici vodi do stadiona na Kantridi.

Cijelu povorku predvodit će veliki turistički autobus koji će odjekivati zabavom i muzikom. Za to će se pobrinuti grupa Fiesta i Dj & Mc Tommy.

“Nažalost, ne možemo obećati stajanja i druženja ali zato garantiramo zabavu po putu!”, objašnjavaju organizatori.

Cjelokupan događaj bit će humanitarnog tipa, svako vozilo platit će cijenu sudjelovanja od 150 kuna a sav tako prikupljeni novac poslat će na mjesto najviše zahvaćeno nedavnim potresima!

Karte za sudjelovanje su dostupne putem sustava Entrio, te na Entrio prodajnim mjestima.

“Pridružite nam se, učinite dobro djelo i zabavite se na jedinoj ovogodišnjoj maškaranoj zabavi!”, poručuju za kraj organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari