IPAK RIJEČKI HEPIEND: Osobne stvari spašavatelja žene iz Rječine nisu ukradene!

Idi na originalni članak
Foto: index.hr

Prema najnovijim informacijama stvari hrabrog spašavatelja pronađene su među stvarima žene koja je spašena iz Rječine, i koja se dobro oporavlja

Oglas

Jučer je pravu oluju na društvenim mrežama izazvao naš napis koji opisuje „nezgodu“ koja je zadesila hrabrog spašavatelja, 44-godišnjeg R.Z., koji je iz nabujalne Rječine izvukao sredovječnu ženu koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima pala u vodu, no potom su mu sa zidića nestali vrećica i kišobran.

Kako se R.Z. požalio novinarima, nije ga toliko zaboljela učinjena mu materijalna šteta koja iznosi nekih 200 kuna (hrana za životinje), koliko bešćutan potez nekog nepoznatog koji je iskoristio „gužvu“ i otuđio stvari.

Međutim, nasreću hrabrog muškarca – ali i svih Riječana koje je zabrinulo što o nama svima govori ovako nečastan čin – saznalo se da krađe zapravo nije bilo. U gužvi i panici došlo je do zabune pa su osobne stvari spašavatelja odnesene u vrećici zajedno sa stvarima spašene žene.

Kako je objasnio rođak žene koja se dobro oporavlja u sušačkoj bolnici, sa R.Z. će dogovoriti primopredaju, a iskoristio je priliku i da još jednom javno zahvali prisebnom i požrtvovnom Riječaninu na konkretnoj akciji kojom je njegovoj rođakinji vjerojatno spašen život.

Exit mobile version