IPAK RIJEČKI HEPIEND: Osobne stvari spašavatelja žene iz Rječine nisu ukradene!

Foto: index.hr

Prema najnovijim informacijama stvari hrabrog spašavatelja pronađene su među stvarima žene koja je spašena iz Rječine, i koja se dobro oporavlja

Jučer je pravu oluju na društvenim mrežama izazvao naš napis koji opisuje „nezgodu“ koja je zadesila hrabrog spašavatelja, 44-godišnjeg R.Z., koji je iz nabujalne Rječine izvukao sredovječnu ženu koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima pala u vodu, no potom su mu sa zidića nestali vrećica i kišobran.

Kako se R.Z. požalio novinarima, nije ga toliko zaboljela učinjena mu materijalna šteta koja iznosi nekih 200 kuna (hrana za životinje), koliko bešćutan potez nekog nepoznatog koji je iskoristio „gužvu“ i otuđio stvari.

Međutim, nasreću hrabrog muškarca – ali i svih Riječana koje je zabrinulo što o nama svima govori ovako nečastan čin – saznalo se da krađe zapravo nije bilo. U gužvi i panici došlo je do zabune pa su osobne stvari spašavatelja odnesene u vrećici zajedno sa stvarima spašene žene.

Kako je objasnio rođak žene koja se dobro oporavlja u sušačkoj bolnici, sa R.Z. će dogovoriti primopredaju, a iskoristio je priliku i da još jednom javno zahvali prisebnom i požrtvovnom Riječaninu na konkretnoj akciji kojom je njegovoj rođakinji vjerojatno spašen život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari