POSEBNA PONUDA

Iskoristite 20% popusta na edukaciju u riječkoj Algebri!

Tradicionalna Algebrina  jesenska posebna ponuda traje do 1. studenog 2020., do kada svi koji žele usavršiti svoja znanja, pa potom i potražiti nova i bolja radna mjesta temeljena na novim kvalifikacijama, mogu upisati programe obrazovanja u Algebri uz 20 posto popusta.

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Popusti koje ovom prilikom nudi Algebra na raspolaganju su u svim gradovima diljem Hrvatske za sve programe uključene u akciju koji se provode u obliku nastave u učionici, ali i u online formatu. Nama najbliža poslovnica za edukaciju u učionici je  Algebra u Rijeci na adresi Korzo 24a.

Pogodnost pri upisu se odnosi i na novije programe obrazovanja u Algebri, one za UX dizajneraFront-end developeraBack-end developera i Razvojnog programera mobilnih aplikacija na Android platformi.

Programi obrazovanja koji su ovom prilikom dostupni uz popust od 20 posto uključuju i one za programera Internet aplikacija (C# i ASP.NET)specijalista za razvoj web aplikacija i baza podatakaweb programereweb dizajnsistemske i mrežne administratoreadministratore baza podataka te brojne vještine vezane uz grafički i digitalni dizajn (uključujući 3D dizajnCAD, te specijaliste za obradu digitalne fotografije i videa).

Na raspolaganju su i programi obrazovanja koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – poput programa Specijalist za internetsko oglašavanje te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – koji su tradicionalno među najtraženijim obrazovnim programima u Algebri.

Činjenica da interes za ove programe ne jenjava pokazuje kako se radi o vještinama koje poslodavci traže a koje pojedinci lako mogu ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing, tvrtkama i klijentima na tržištu.

Onima koji ovom prilikom žele steći osnovne informatičke vještine na raspolaganju su, uz popust od 20 posto i programi za računalne operatere, stjecanje ECDL kvalifikacija (ECDL operater i ECDL specijalist), specijaliste poslovne informatike i računalne operatere uredskog poslovanja. Popust također vrijedi i za programe obrazovanja za knjigovodstvo (knjigovođa i samostalni knjigovođa).

Svi oni koji žele uloviti ovu sjajnu jesensku akciju trebaju požuriti što prije jer ista traje do 1. studenog! Dodatne informacije i prijave moguće su na web stranicama Algebre – Jesenska akcija u Algebri!

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari