IZBOR IZ OGLASNIKA: Bogata ponuda slobodnih radnih mjesta na našem području – od stomatologa do tartufara!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry Hrvatska, dio METRO Grupe i jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, proširuje svoj tim te zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci, Puli, Poreču i ostalim gradovima. Netko ste s ambicijom, kreativnošću, proaktivnošću i iskrenom željom za izvrsnošću i napredovanjem? Prijavite se ovdje. Također, nudi vam se i pozicija za administratora/blagajnika u Rijeci. Oglas i uvjete možete provjeriti na linku. Sretno s prijavama!

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno u Umagu zapošljava komercijalista (m/ž) u odjelu za podršku korisnicima. Na ovom vas poslu očekuje odgovornost za praćenje i koordinaciju narudžbi prema zahtjevu kupca i mogućnostima vlastite proizvodnje. Provjerite uvjete na linku.

Plodine zapošljava skladištara (m/ž) u Buzetu, u Istarskoj županiji. Za ovaj posao potrebna vam je srednja stručna sprema, višegodišnje radno iskustvo u trgovini te izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine. Prijavite se putem brze prijave.

Zigante Tartufi d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada: Plovanija, Buje. Opis posla uključuje namještanje strojeva, operativan rad na strojevima te održavanje. Što vam je potrebno za prijavu od kvalifikacija? Provjerite na linku.

Moving People, tvrtka specijalizirana za zapošljavanje i pripremu zdravstvenih djelatnika (stomatologa, medicinskih sestara i fizioterapeuta) za belgijske, francuske i engleske poslodavce, zapošljava na poziciji: Sales Representative – Sourcing Manager (m/ž), za područje RH. Zadaci prodajnog predstavnika bit će unaprijeđivanje i prezentacija tvrtkinih usluga i projekata za regrutiranje zubara, liječnika-specijalista, medicinskih sestara i fizioterapeuta. Provjerite ostale uvjete na linku i sretno s prijavama.

Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., traži više izvršitelja na poziciji: radnik na zaprimanju boca (m/ž) u Umagu. Očekuje vas puno radno vrijeme, plaća 5 000 kn neto, plaćen smještaj, stabilna, sigurna i redovita primanja. Prijaviti se možete ovdje.

McDonald’s, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava radnike (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: Vrata Jadrana, pored Rijeke. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, studentski posao, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se brzom prijavom!

Dekra za klijenta – Saponia d.d., traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji: Vozač C kategorije (m/ž). Mjesto rada: Rijeka. Odgovornosti na ovom poslu uključuju prijevoz gotove robe, ambalaže, sirovina. Također i prisustvo pri utovaru i istovaru, evidenciju prijema i predaje robe te redovite kontrole stanja vozila. Prijavite se putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – modernu polikliniku u Rijeci zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž).  Od kandidata se očekuje završen studij stomatologije (odrađen staž i licenca za rad), specijalizacija (svakako plus, no nije uvjet), iskustvo aktivnog rada u ordinaciji –  minimalno 2 godine, znanje stranog jezika te strpljivost i ljubaznost. Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Alarm Express d.o.o., od 1989. godine bavi se ugradnjom sustava tehničke zaštite i kroz godine je postala tvrtka od povjerenja među žiteljima grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Trenutno zapošljava na poziciji: Voditelj ključnih kupaca/Komercijalist za sustave tehničke zaštite (m/ž). Ako ste ambiciozna, odgovorna i društvena osoba, sklona radu u dinamičnom okruženju, priključite se prodajnom timu i iskoristite svoje potencijale na poslovima prodaje, aktivne promocije i prezentacije sustava te ispitivanju i analizi tržišta. Detalji su na linku.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari