IZBOR IZ OGLASNIKA: Posao se nudi projektantima, zubarima, monterima, trgovcima…

Foto. Ilustracija

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Dentalna poliklinika dr.Jelušić zapošljava u Opatiji na 2 pozicije! Traže se: Recepcioner (m/ž) i Dentalni asistent (m/ž). Poziv je ovo koji se ne propušta. Nudi vam se mogućnost da postanete dio vrhunskog tima dentalne poliklinike. Mogućnost je to za daljnje usavršavanje, rad s najnovijom tehnologijom i materijalima, u timu vrhunskih stručnjaka. Prijavite se putem linka.

My Fides j.d.o.o. zapošljava na poziciji: Monter/ka/Proizvodni radnik/ica za rad u proizvodnji alu i pvc stolarije u Istri. Potrebno vam je trogodišnje iskustvo, a očekuju vas impresivna primanja u rasponu od 7 000 kn do 10 000 kn. Kliknite na brzu prijavu i pravovremeno aplicirajte na natječaj.

Novatec d.o.o. ima raspisan natječaj na poziciji: Projektant/Programer sustava automatizacije (m/ž) u Labinu i Zagrebu. Uz kontinuirano unapređivanje i mogućnost daljnje edukacije i razvoja postojećeg kadra, cilj ovog poslodavca je zaposliti mlade, školovane i ambiciozne ljude koji su bogati novim, kreativnim idejama za rad u dinamičnom i perspektivnom timu. Provjerite opširnije ovdje. Prijave su do 7.12.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje traži djelatnika za poziciju: Radnik/ica na montaži opreme za ventilaciju, za područje cijele Hrvatske. Ako želite posao u renomiranoj firmi, uz sigurna primanja i mogućnost napredovanja, kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) za područje cijele RH. Ovaj posao uključuje svakodnevnu komunikaciju s kupcima, kao i posluživanje kupaca. Također i informiranje kupaca o proizvodima, rad na blagajni, pripremu, slaganje i izlaganje proizvoda. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje. Prijavite se brzom prijavom.  

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada: Plovanija – Buje. Od vas se očekuje samostalnost u radu, odgovornost prema poslu, sklonost timskom radu, kao i osnove poznavanja rada na računalu. Zainteresirani ste? Prijavite se ovdje.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava Destination Managera (m/ž) u Puli i Splitu. Za ovu poziciju od vas se očekuje fluentnost u hrvatskom i engleskom jeziku, iskustvo u menadžmentu, timski rad, te odlično snalaženje u kriznim situacijama. Provjerite na linku sve uvjete koje trebate zadovoljiti da biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto.  

Plodine d.d. zapošljavaju na radnom mjestu: Skladišno transportni radnik (m/ž) za supermarket u Buzetu. Za ostale radne pozicije ovog poslodavca diljem Jadrana kliknite na link. Riječ je o uspješnoj kompaniji, koja nagrađuje trud i rad te motivira i nudi široku lepezu mogućnosti.

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava Električara (m/ž). Mjesto rada je područje Republike Hrvatske (rad na terenu). Na ovom poslu vas očekuju električarski poslovi u salonima namještaja po cijeloj Hrvatskoj – ugradnja i održavanje elektroinstalacija, otklanjanje kvarova, održavanje rasvjetnih elemenata. Prijavite se do 30.11.

Titan Constructa d.o.o., ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, zapošljava Referenta skladišnog poslovanja na gradilištima (m/ž). Mjesto rada: Ježdovec, Zagreb, cijela Hrvatska. Da biste savršeno odgovarali ovom natječaju potrebno je da imate SSS ili više – ekonomskog ili građevinskog smjera, minimalno dvogodišnje iskustvo, izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office), rad na poslovnom programu MARIS, uz dobro poznavanje građevinske struke i građevinskog materijala. Prijave traju do 7.12. Sretno!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari