IZBOR IZ OGLASNIKA: Traže se liječnici, trgovci, inženjeri, vozači… a u Rijeci zapošljava i Cinestar!

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava na 3 pozicije u Rijeci. Tražni su kadrovi: Store manager / Deputy manager (m/f), Visual merchandiser (m/f), Department Manager (m/f). Provjerite uvjete natječaja na linku i pravovremeno se prijavite.

Blitz – Cinestar d.o.o. zapošljava osobu za rad u multipleksu (m/ž) u Rijeci. Ukoliko želite posao uz koji ćete učiti i razvijati se, a timski ste igrač, i uz to ste odgovorni i profesionalni te volite izazove, ovo je prilika „krojena“ za vas. Očekuje vas prodaja kino ulaznica i robe na blagajnama. Provjerite uvjete natječaja i na vrijeme se prijavite.

Jatro d.o.o., privatna tvrtka koja se bavi savjetovanjem, projektiranjem i izradom elektro dokumentacije u brodogradnji, zapošljava projektnog inženjera elektro sustava u brodogradnji (m/ž), za razne tipove brodova. Ako imate VŠS/VSS elektrotehničkog smjera, napredno poznajete engleski jezik, MS Office te AutoCAD, zadovoljavate sve uvjete za prijavu. Iskustvo je prednost, no nije uvjet – prijavite se. Mjesto rada je Rijeka.

Cammeo, vodeći taxi prijevoznik, zapošljava Upravitelja voznog parka (m/ž) na području Istre. Brinut ćete o ispravnosti vozila, popravcima, tehničkim i periodičnim pregledima te ćete izrađivati polumjesečne i mjesečne izvještaje o stanju voznog parka. Ako ste organizirani i odgovorni, prijavite se.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a plaća se kreće u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.

Auto Benussi d.o.o. traži više više vozača (m/ž) u Rijeci, Puli, Zadru i brojnim drugim gradovima. Ako imate minimalno 21 godinu, završenu srednju školu, jednogodišnje vozačko iskustvo i služite se engleskim jezikom, aplicirajte najkasnije do 01.06. Idealan kandidat ili kandidatkinja organizirana je, savjesna, ugodna i komunikativna osoba.

Metal CAD d.o.o. ima raspisan natječaj  na poziciji: Senior Marine Electrical / Automation Engineer (m/f), u Rijeci. Ukoliko imate završen fakultet iz područja tehničkih znanosti, fluetno se koristite engleskim jezikom, poznajete rad u programima AutoCAD i Office 365, a krasi vas radno iskustvo u rasponu od 6 do 10 godina, zasigurno ne trebate propustiti ovaj natječaj. Sretno s prijavama.  

Pevec zapošljava trgovca (m/ž) za više programa. Na ovom radnom mjestu, svakodnevno ćete voditi prodajne razgovore te ćete biti odgovorni za stvaranje ugodnog mjesta svim kupcima. Ako imate SSS, iskustvo na istom ili sličnom poslu, a aktivno se koristite MS Office paketom te ste komunikativni i volite raditi u timu, aplicirajte.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za modernu polikliniku u Rijeci, zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Stalan posao u izrsnom i uhodanom internacionalnom timu, zanimljiva primanja (u dogovoru s poslodavcem), edukacije, pomoć oko pronalaska smještaja, sve su to uvjeti koji vas očekuju, odlučite li se za ovaj posao. Prijave traju do 07.06., pa ne propustite provjeriti više detalja na linku.

Manpower zapošljava savjetnika za komunikaciju s klijentima preko društvenih mreža (m/ž) u Rijeci. Ako ste komunikativna osoba koja zna talijanski jezik i voli društvene mreže, ovaj natječaj ne biste trebali preskočiti. Osnovna zadaća na ovoj poziciji predstavlja odgovaranje na upite klijenata putem chata. Ako „se vidite“ na ovom poslu, kliknite na link za više detalja i prijavu.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views