IZBOR S POSAO.HR: Evo nove “ture” slobodnih radnih mjesta na širem riječkom području!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

PK d.o.o., vodeći je proizvođač kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica u regiji te ujedno generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. U svoj tim pridružuje djelatnike na 5 pozicija. Između ostalih, traži i skladištara (m/ž), projektanta (m/ž), radnika na preši (m/ž). Provjerite sve raspoložive natječaje i aplicirajte na vrijeme. 

Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma te traži više skladištara (m/ž) u Rijeci. Ako imate završenu (najmanje) srednju školu, krasi vas trogodišnje iskustvo u radu sa skladištenjem namještaja, a u mogućnosti ste raditi samostalno i odgovorno – prijavite se. 

Totić instalacije d.o.o. zapošljavaju montera centralnog grijanja, vode i kanalizacije, klimatizacije, ventilacije i plinoinstalacija (m/ž). Ako imate vozačku dozvolu i poželjno radno iskustvo, svakako aplicirajte na ovaj natječaj. Područje rada su Hrvatska i EU. 

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa, unutar četiri dalmatinske županije te u Istri, dodatno zapošljava. Traži prodavača (m/ž) u Rijeci. Nudi  vam se izazovno, dinamično i ugodno radno okruženje te mogućnost za daljnji profesionalni razvoj, pa ako ste zainteresirani kliknite na link i prijavite se.  No, ukoliko ste većih ambicija, svakako provjerite i oglas za voditelja prodavaonice (m/ž) u Rijeci. 

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na dostavi hrane i prodaji marendi (m/ž) u Ininoj rafineriji Urinj. Odabranog kandidata očekuje dostava hrane po određenim lokacijama u Urinju te naplata, briga o autima, ispomoć u kuhinji kod zaprimanja narudžbi i prilikom pakiranja marendi. Ako smo probudili interes kod vas, poznat vam je idući korak – klik na brzu prijavu. 

IV Nakladništvo d.o.o. dio je IV Grupacije koja, osim u Hrvatskoj, djeluje u još pet europskih zemalja te je specijalizirani nakladnik za policijska izdanja. S ciljem širenja i daljnjeg razvoja poslovanja, traže motivirane osobe za radno mjesto: Call agent u pozivnom centru Rijeka (m/ž). Uvjeti za prijavu uključuju predanost poslu, pouzdanost i kolegijalnost te izrazitu marljivost. Pronalazite li se u opisu, svakako više detalja saznajte na linku i aplicirajte na vrijeme. 

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Ako ste vješti u svakodnevnoj komunikaciju s kupcima, snalazite se u blagajničkom poslu, a priprema, slaganje i izlaganje pekarskih proizvoda zadaća su koju s lakoćom obavljate, nemate što čekati – prijavite se. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kao i sigurna primanja i poticajno radno okruženje. 

Agencija „Nikom“ zapošljava administrativnog službenika (m/ž) u Delnicama. Opis poslova obuhvaća slanje i primanje mailova, odlaganje tekuće dokumentacije, javljanje na telefon te ostale uredske poslove. Prijavite se do 13.10. 

Adriadent | Stomatološki Centar Rijeka traži voditelja recepcije (m/ž) za poslove na prijemu pacijenata, za organizaciju termina, vođenje medicinske dokumentacije, naplate i izrade računa te brojne druge zadaće. Trebate visoku razinu organizacije i odgovornost u obavljanju zadataka. Sretno s prijavama svim zainteresiranim kandidatima. 

Max Team zapošljava 2 diplomirana građevinska inženjera u Rijeci. Da biste se pridružili ovom timu i vodili građevinske projekte, trebate položen stručni ispit, petogodišnje iskustvo te položen stručni ispit za ovlaštenog projektanta i nadzor građenja objekta. Više informacija možete saznati na linku. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari