IZBOR S POSAO.HR: Evo novih slobodnih radnih mjesta u Rijeci i široj okolici!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Country manager (m/ž) u svim hrvatskim regijama. Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku motivaciju, osobno vozilo, mobitel i laptop te brojne mogućnosti za profesionalni rast. Ukoliko ste zainteresirani – prijavite se. 

Bass d.o.o. za brand Triumph zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Glavne odgovornosti koje vas očekuju uključuju savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcima, brigu o asortimanu i o izgledu prodajnog prostora, zaprimanje robe, slaganje robe, inventure, označavanje cijena i marketinških materijala. Ako vas zanima ova pozicija – aplicirajte na natječaj. 

Unikatni pokloni j.d.o.o., malo poduzeće iz Lovrana pored Rijeke, zbog povećanog obujma poslovanja traži pozitivne ljude koji će se pridružiti timu. Djelatnici koji nedostaju su: operator u proizvodnji (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), tehničar u proizvodnji (m/ž). Informirajte se o uvjetima i prijavite se na željeni natječaj, još danas!

Möbel Land d.o.o., otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži djelatnike na raznim pozicijama unutar tvrtke. Pozivaju zainteresirane kandidate da se pridruže timu na radnom mjestu: skladištara (m/ž) u Rijeci. Ako imate završenu srednju školu, krasi vas trogodišnje radno iskustvo, poznajete osnove na računalu, komunikativni ste i ljubazni, ovo je posao za vas – prijavite se.

Aedium d.o.o. ima raspisan natječaj za frigomehaničara (m/ž) u Rijeci. Odabranog kanidata ili kandidatkinju očekuje servisiranje i montaža rashladnih uređaja (vitrina, isparivača, agregata)  i stalni radni odnos. Ako imate 10 i više godina radnog iskustva – prijavite se. 

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od Vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava vozača (m/ž) u Rijeci. Odabranu osobu očekuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebno vam je jednogodišnje radno iskustvo, kao i digitalna kartica vozača, vozačka dozvola B kategorije (prednost C kategorija), odgovornost i savjesnost pri obavljanju radnih zadataka. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, pa ne oklijevajte s prijavom

Telemarketing d.o.o. traži osobu s iskustvom vođenja ljudi i u prodaji, točnije na poziciji: voditelj telefonskih prodajnih agenata u pozivnom centru (m/ž). Odabrana bi osoba vodila postojeći pozivni centar, koji može sama dopuniti s novim agentima. Pozivni centar se nalazi u Rijeci, pa je zato potrebna osoba iz Rijeke ili okolice. Nudi vam se stimulativnu plaća (ovisno o uspjehu ekipe koju ćete voditi), fiksno radno vrijeme, rad u uredu i kreativan posao u dinamičnom kolektivu. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

Novotehna d.d. za građevinarstvo, građevinska je firma za obavljanje djelatnosti izgradnje stambenih i poslovnih objekata te cesta i mostova. Sa svojim dugogodišnjim radnim iskustvom, znanjem te praćenjem najnovijih trendova u graditeljstvu stekli su reputaciju povjerljive firme koja gradi kvalitetne objekte visokogradnje, a za svoj uspješan rad i ostvarene rezultate u poslovanju dobili su i brojna priznanja. Trenutno zapošljava inženjera na gradilištu (m/ž). Provjerite više detalja na linku i pravovremeno se prijavite. 

Aronda Adriana Travel, turistička agencija koju od osnutka do danas krasi profesionalnost i kvaliteta u poslovanju, zapošljava tri komercijalista prodaje (m/ž) u Rijeci. Očekuju vas administrativni poslovi, fakturiranje i vođenje evidencija, a trebate znanje njemačkog, španjolskog ili drugog stranog jezika. Prijavite se. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari