IZBOR IZ OGLASNIKA

IZBOR S POSAO.HR Jesen stiže, novi početak… Evo ponude novih poslova u Rijeci i okolici, provjerite!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Oglas

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Elektro-voda d.o.o. Cres zapošljava građevinskog djelatnika (m/ž). Rad se odvija terenski na otocima Cres i Mali Lošinj. Rok prijave je 11.9. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Novotehna d.d. zapošljava rukovoditelja građevinske službe (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina u visokogradnji te položen stručni ispit. Više na linku.

Dynagroup Hrvatska d.o.o. traži mehaničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 11.9. Posao se sastoji od održavanja građevinskih strojeva. Više na linku.

Andi Europe traži voditelja prodaje (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 7.9. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, viša stručna sprema, proaktivnost. Posao obuhvaća pružanje traženog prodajnog iskustva u B2B-u. Više na linku.

Poliklinika za hemodijalizu Interdial traži medicinsku sestru ili tehničara za rad u Opatiji. Rok prijave je 9.9. Uvjeti su položen stručni ispit, osnove rada na računalu, osnovno znanje engleskog jezika te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati.

Aspar zapošljava na poziciji serviser – montažer (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 12.9. Obavezno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Potrebno je znanje osnova rada na računalu i poželjno je iskustvo i rukovanju alatima. Više na linku.

Adriadent d.o.o. traži pripravnika u računovodstvu i administraciji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 10.9. Posao obuhvaća pisanu i usmenu korespondenciju, administrativnu potporu, praćenje naplate i ostalo. Detalje provjerite ovdje.

Retaured j.d.o.o. traži soboslikara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 13.9. Traži se odgovorna osoba predana radu. Prijevoz na posao je osiguran od strane poslodavca. Više na linku.

Exit mobile version