IZBOR IZ OGLASNIKA

IZBOR S POSAO.HR Jesen stiže, novi početak… Evo ponude novih poslova u Rijeci i okolici, provjerite!

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Elektro-voda d.o.o. Cres zapošljava građevinskog djelatnika (m/ž). Rad se odvija terenski na otocima Cres i Mali Lošinj. Rok prijave je 11.9. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Novotehna d.d. zapošljava rukovoditelja građevinske službe (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina u visokogradnji te položen stručni ispit. Više na linku.

Dynagroup Hrvatska d.o.o. traži mehaničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 11.9. Posao se sastoji od održavanja građevinskih strojeva. Više na linku.

Andi Europe traži voditelja prodaje (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 7.9. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, viša stručna sprema, proaktivnost. Posao obuhvaća pružanje traženog prodajnog iskustva u B2B-u. Više na linku.

Poliklinika za hemodijalizu Interdial traži medicinsku sestru ili tehničara za rad u Opatiji. Rok prijave je 9.9. Uvjeti su položen stručni ispit, osnove rada na računalu, osnovno znanje engleskog jezika te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati.

Aspar zapošljava na poziciji serviser – montažer (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 12.9. Obavezno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Potrebno je znanje osnova rada na računalu i poželjno je iskustvo i rukovanju alatima. Više na linku.

Adriadent d.o.o. traži pripravnika u računovodstvu i administraciji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 10.9. Posao obuhvaća pisanu i usmenu korespondenciju, administrativnu potporu, praćenje naplate i ostalo. Detalje provjerite ovdje.

Retaured j.d.o.o. traži soboslikara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 13.9. Traži se odgovorna osoba predana radu. Prijevoz na posao je osiguran od strane poslodavca. Više na linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari