SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: JGL traži specijalista; Na širem riječkom području traže se i maseri, dostavljači, recepcioneri…

Foto: Riportal - M.L.

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

JGL d.d. traži Specijalista regulatornih operacija (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost rada u najvećoj hrvatskoj farmaceutskoj kompaniji u domaćem vlasništvu. Prijave se zaprimaju do 21.02.2022. putem brze prijave.

Talentixx Adria traži Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) na području Rijeke. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. Posao obuhvaća prezentaciju i prodaju paketa proizvida te širenje broja korisnika istih. Prijavite se putem linka.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava Dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 01.04.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi i plaću u iznosu 4500kn do 6000kn te primanje u stalni radni odnos. Prijavite se ovdje.

3D Plan d.o.o. traži Građevinskog projektanta (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 24.02.2022. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na pola radnog vremena te podržava zapošljavanje umirovljenika. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava Trgovca (m/ž). Mjesta rada su Split, Senj, Trogir, Pula Novigrad, Umag, Krk, Starigrad Hvar. Posao uključuje aktivno sudjelovanje u prodaji proizvoda, izlaganje i prezentiranje asortimana te rad na blagajni. Prijave se zaprimaju do 27.02.2022. putem brze prijave.

Wasi d.o.o. traži Radnika u trgovini (m/ž). Rad se izvršava u Malom Lošinju. Prijave traju do 22.02.2022. Posao uključuje prodaju robe iz nautičkog asortimana. Poslodavac će djelatniku omogućiti stimulativna primanja i slobodu u radu. Prijaviti se možete ovdje.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) na područu Rijeke. Prijave traju do 20.02.2022. Traži se marljiva, snalažljiva i odgovorna osoba s vozačkom dozvolom B kategorije za gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Kadus d.o.o. traži Prodavača (m/ž) na cijelom području Jadrana. Rok za prijavu je 25.02.2022. Posao obuhvaća izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja te rad na blagajni. Prijavite se ovdje.

Splendido d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž) u turističkoj agenciji. Mjesto rada je Baška. Posao uključuje doček i prijavu turista, smještaj turista u apartmane i sobe, kreiranje i primanje rezervacija. Prijave se zaprimaju do 01.03.2022. putem brze prijave.

Grand hotel Adriatic d.o.o. traži Weelness & spa recepcionara – masera (m/ž) i Sobara (m/ž). Mjesto rada je Opatija. Rok za prijavu je 24.02.2022. Djelatnici se zapošljavaju na sezonski posao te će im biti omogućen smještaj i osiguran topli obrok. Prijavite se putem brze prijave.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari