TRAŽE SE RADNICI

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području puno ponuda; Djelatnika traži i Udruga RI Rock!

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Na posao.hr aktivno je više od 1.800 oglasa za posao!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.800 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova.

Euro Immobilien, licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina za svoj ured u Rijeci traži osobu za rad na radnom mjestu: suradnik u marketingu (m/ž). Očekuje se odlično snalaženje na računalu i poznavanje društvenih mreža. Kreiranje novog i održavanje postojećeg sadržaja na intranet stranici, sudjelovanje u razvoju i kreiranju marketinških aktivnosti, kreiranje on-line kampanja, praćenje digitalnih trendova, samo su neki od svakodnevnih radnih zadataka na ovoj poziciji. Ako ste kreativni, organizirani, precizni i proaktivni, ovo je posao za Vas. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 18.01., kliknite ovdje.

Europski građevinski koncern STRABAG zapošljava rukovatelja građevinskim strojem (m/ž) u Rijeci. Traži se iskusna osoba za rukovanje utovarivačem i bagerom. Prednost imaju kandidati koji su radili na asfaltnoj bazi. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole, znanje rada na računalu, samostalnost i pouzdanost pri obavljanju radnih zadataka. Novozaposlenu osobu očekuje ugovor na neodređeno s probnim rokom od pola godine. Za dodatne detalje i prijavu kliknite na poveznicu.

LNG Hrvatska d.o.o. traži čak 3 operatera (m/ž) za rad u općini Omišalj na otoku Krku. Osobe zaposlene na ovoj poziciji obavljaju poslove iz djelokruga rada Službe za upravljanje i održavanje terminala, ali i druge poslove po nalogu i uputama voditelja službe, direktora sektora i Uprave LNGH. Morate biti spremni za rad na visini i u eksplozivnoj atmosferi. Imate SSS tehničke struke, minimalno 3 godine radnog iskustva, aktivno znanje engleskog jezika, vozačku dozvolu i dobro se snalazite u radu na računalu? Onda ste odličan kandidat za ovu poziciju. Prijaviti se možete do 20.01. Aplicirajte!

Zamax Plin d.o.o. je u potrazi za dostavljačem (m/ž) plinskih boca u Rijeci. Dostava se obavlja na području Grada i okolice. Traži se znanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Plaća je u iznosu od 4.500 do 6.000 kuna, a očekuje Vas rad u ugodnoj atmosferi. Prijave na natječaj zaprimaju se do 01.03. Za prijavu kliknite na link.

PRIMORJE ALUMINIJ d.o.o. zapošljava 2 pomoćna radnika (m/ž) u proizvodnji ALU i PVC stolarije. Mjesto rada je općina Viškovo, a rok prijave 22.01. Kandidat mora imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu, najmanje godinu dana iskustva, te položen vozački ispit. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Udruga Ri Rock planira zaposliti voditelja projekta (m/ž) u Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu, provedbu i administraciju projekata. U obzir dolaze samo kandidati koji znaju engleski jezik, snalaze se u programima kao što su MS Word i MS Excel. Poželjno je iskustvo na istom ili sličnom poslu. Neke od željenih karakteristika su samoinicijativnost, sistematičnost, sklonost timskom radu, sposobnost analitičkog razmišljanja i brzog zaključivanja. Ostale detalje ovog natječaja možete pronaći na linku.

TEXO MOLIOR d.o.o. iz Malog Lošinja zapošljava inženjera građevine (m/ž) za vođenje radova na gradilištu. Radi se o terenskom poslu, zbog čega morate imati položen vozački ispit B kategorije. Kandidati moraju imati završen fakultet, akademiju, magisterij i/ili doktorat, minimalno 5 godina iskustva, te znati koristiti računalo u Windows okruženju. Poslodavac osigurava samački smještaj. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 08.02. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

HARO d.o.o., trgovina za prodaju obuće iz Rijeke — traži pomoćnog prodavača ili prodavačicu. Trebate imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Prethodno radno iskustvo ne očekuje, pa je ova pozicija idealna i za one koji nikad nisu radili! Ovaj natječaj je otvoren do 30.01. Saznajte više.

Ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju u kući — Dijana Ban zapošljava medicinsku sestru (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a rok prijave 10.02. Radno iskustvo nije važno. Potrebna je licenca Hrvatske komore medicinskih sestara. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Telefonski broj poslodavca možete pronaći na poveznici.

Dječji vrtić Pčelice Škrljevo traži odgojitelja (m/ž) za rad u selu Škrljevo. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Ako ste zainteresirani, požurite s prijavama, zato što je natječaj otvoren do 20.01. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari