SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: Na širem riječkom području traže se farmaceuti, trgovci, pravnici, vozači…

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ljekarne Prima Pharme traže Farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Traži se motivirana i odgovorna osoba predana poslu. Prijave se zaprimaju do 10.04.2022. putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 29.03.2022. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste, osiguran smještaj te mogućnost sezonskog posla pretvaranja u stalno zaposlenje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem linka.

Mango Moda d.o.o. zapošljava Pomoćnika u prodaji (m/ž) za obavljanje rada 30 sati tjedno. Mjesto rada je Rijeka. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, popuste za zaposlenike, naknadu za prijevoz i mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 28.03.2022. putem brze prijave.

River Marketing zapošljava Djelatnika u Call Centru – na engleskom jeziku (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 25.03.2022. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u prodaji i orijentiranost na rezultate te izražena komunikativnost i ambicioznost. Prijavite se putem linka.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača  / Prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Pravnika za upravno pravne i administrativne poslove (m/ž) i Pravnika s pravosudnim ispitom. Rad se izvršava u Rijeci. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost stalnog radnog odnosa i napredovanje u skladu s kompetencijama. Prijave se zaprimaju do 14.04.2022. putem brze prijave.

Manšped d.o.o. zapošljava Viličarista / Rukovoditelja viličarem (m/ž), Skladištara / skladišni radnik (m/ž), Vozača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo. Prijave se zaprimaju do 25.03.2022. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) na području Rijeke. Rok za prijavu je 31.03.2022. Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Ancoris d.o.o. traži Kojačicu (m/ž). Rad se izvršava u Pasjaku – Matulji. Rok za prijavu je 25.03.2022. Za posao je potrebno radno iskustvo, a poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 6000kn i plaćene troškove prijevoza te stalni radni odnos. Prijavite se.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Administratora na odjelu dostave (m/ž) u Rijeci. Prijave traju do 24.03.2022. Od kandidata se traži SSS, 1 godina radnog iskustva te dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijaviti se možete ovdje.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari